Producten

ALUMINIUM PROFIELENlogo-large

 

 

Ramen en deuren

CS 38 –SL

CS38Het raam- en deursysteem CS 38-SL is de nieuwe standaard in slanke  aluminium kozijnen. Het systeem is functioneel en uiterst strak, slank en esthetisch. Deze slankheid maakt het systeem uitermate geschikt voor de vervanging van stalen ramen en deuren. De verborgen scharnieren dragen bij aan de slanke uit-straling van het systeem. CS 38-SL voldoet aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak. Uniek is dat zowel de ramen als deuren van dit slanke systeem een brand-werendheid hebben van 60 minuten WBDBO.

 

CS 68 + CS 68HI

CS 68De standaard op het gebied van raam- en deursystemen is CS 68. Met dit complete systeem is het ook mogelijk om vouwwanden te maken en brandwerende deuren met een brandwerendheid van 60 min WBDBO. CS 68 voldoet aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak. Het systeem kan uitgevoerd worden in verschillende niveaus van inbraak- en brandwerendheid.

 

CS 77 + CS 77HI

CS 77Het raam- en deursysteem CS 77 biedt de hoogst mogelijke isolatie. Door het wisselen van de isolator is het mogelijk om te voldoen aan iedere gewenste isolatieklasse. Met dit complete systeem kunnen verschil-lende niveaus van inbraak-, brand-, geluid- en kogelwerendheid behaald worden.

Met een brand-werendheid  van 60 minuten WBDBO en een weerstandsklasse 2 tegen inbraak voldoet    CS 77 aan alle moderne eisen.

 

CS 86 + CS 86HI

CS 86CS 86-HI is een multikamersysteem voor ramen en deuren dat design, optimale stabiliteit en uitstekende thermische isolatie combineert. Dankzij de isolerende multikamerstrippen haalt de CS 86-HI waarden bij vaste ramen tot 1.2 W/m2K waardoor dit een uiterst energiebesparend systeem is. Flexibele expansie-strippen in de deurvleugel verzekeren stabiliteit van de profielen.

Het systeem biedt naar binnendraaiende ramen en naar binnen- en buitendraaiende vlakke deuren(tot 3 meter). Deuren van de CS 86-HI reeks zijn beschikbaar met verschillende types van bodemaansluitingen om zo te voldoen aan de specifieke eisen betreffende akoestiek, waterdichting en thermische eigenschappen. Verschillende binnen- en buitenkleur is mogelijk.

 

CS 104 , het raam van de toekomst

 CS 104Reynaers Aluminium biedt totaal-aluminiumoplossing aan voor de duurzame woning van morgen!

Passief- en lage energiehuizen zijn de toekomst van de bouwsector. Met het CS 104 profiel realiseert men passieve constructies met isolatiewaarden tot Uf 0.88 W/m²K, door het gebruik van een gepatenteerde isolatietechnologie. De stegen zijn uitgerust met een geïntegreerde PUR foam waardoor er geen afzonderlijke assemblage van de strips meer dient te gebeuren. Speciaal ontwikkelde rubbers garanderen een perfecte wind- en waterdichtheid en zorgen zo voor een optimale energie efficiëntie.

De inbouwdiepte van de profielen draagt bovendien bij tot de stevigheid en stabiliteit van het CS 104 systeem. Dat geeft de architect en constructeur de ontwerpvrijheid van grote overspanningen met driedubbele beglazing, met een innovatieve, energie efficiënte en duurzame oplossing als resultaat.

 

 VLIESGEVELS

 CW 50

CW 50CW 50 is een transparant en esthetisch vliesgevelsysteem met een uitgebreid aanbod van profielen waarmee alle mogelijke 3Dconstructies zijn te maken. Esthetisch zijn er zeer veel varianten voor zowel     de binnen- als buitenzijde. Het systeem kan uitgevoerd worden in verschillende isolatieniveaus. Een brandwerende uitvoering van 60 minuten WBDBO is eveneens mogelijk.

 

CW 60

CW 60Het CW 60 vliesgevelsysteem is een robuuste vliesgevel die zich in de praktijk volledig heeft bewezen als een betrouwbare aluminium gevel. CW 60 is geschikt om grote overspanningen op economische wijze te overbruggen. Door een speciale waterhuishouding is het gevelsysteem zowel verticaal als in hellende constructies toe te passen. Tevens voldoet het systeem hiermee aan de hoogste eisen van waterdichtheid, luchtdoorlatendheid en thermische isolatie.

 

 CW 60-DRL

CW 60 DRLCW 60-DRL is een esthetisch vliesgevelsysteem, waarbij de beglazing is gefixeerd met klemprofielen van onderhoudsvrij siliconenrubber.Deze innovatieve beglazingsmethode combineert de optimale technische op-lossing voor beglazing met de esthetische uitstraling van een vlakke glaswand.

 

CW 86

CW86Het innovatieve vliesgevelsysteem CW 86 is ontwikkeld om de ontwerpvrijheid te vergroten. Dit systeem maakt de prefabricage van grote samengestelde elementen mogelijk, waardoor montage in het werk aanzienlijk vereenvoudigd wordt. Esthetisch zijn er vele varianten omdat de elementengevel per project wordt aangepast in overleg tussen architect en Reynaers.

 

SCHUIFSYSTEMEN

 CP130

CP 130De schuifdeur CP130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. Het schuifsysteem integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

CP130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt.

Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42mm met een maximaal gewicht van 300kg), voldoet CP130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

 

CP 155

CP 155Het esthetische schuifsysteem CP 155 voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheiden bedieningsgemak. Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken tot een vleugelgewicht van 250 kg voor een schuifpui en een hefschuif met een maximaal gewicht van 400 kg per deur. CP 155 voldoet aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak.

De CP 155-HI wordt snel en moeiteloos geplaatst. De beglazing van het vaste element kan immers langs de buitenzijde worden aangebracht (monorail). Dit biedt architecten talloze ontwerpmogelijkheden, ook voor verbouwingen met moeilijk toegankelijke ruimten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s