Producten

ALUMINIUM PROFIELEN

 

 

RAMEN EN DEUREN

 

CS 38 –SL

Het raam- en deursysteem CS 38-SL is de nieuwe standaard in slanke  aluminium kozijnen. Het systeem is functioneel en uiterst strak, slank en esthetisch. Deze slankheid maakt het systeem uitermate geschikt voor de vervanging van stalen ramen en deuren. De verborgen scharnieren dragen bij aan de slanke uitstraling van het systeem. CS 38-SL voldoet aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak. Uniek is dat zowel de ramen als deuren van dit slanke systeem een brandwerendheid hebben van 60 minuten WBDBO.

 

CS 77 + CS 77HI

Het raam- en deursysteem CS 77 biedt de hoogst mogelijke isolatie. Door het wisselen van de isolator is het mogelijk om te voldoen aan iedere gewenste isolatieklasse. Met dit complete systeem kunnen verschillende niveaus van inbraak-, brand-, geluid- en kogelwerendheid behaald worden.

Met een brandwerendheid  van 60 minuten WBDBO en een weerstandsklasse 2 tegen inbraak voldoet    CS 77 aan alle moderne eisen.

 

 

Masterline 8

Het aluminium raamsysteem van de volgende generatie

Deze nieuwe generatie innovatieve ramen weerspiegelt de hedendaagse architectuurtrend van maximaal daglicht, gecombineerd met een superieure isolatie.  Het unieke Masterline 8 concept biedt vier designvarianten (Functioneel, Renaissance, Verborgen vleugel en Deco).  Masterline 8 biedt drie verschillende isolatieniveaus, met een oplossing voor huizen met hoge isolatiegraad, laag energieverbruik, en zelfs voor passiefhuizen. Bovendien voorziet Masterline 8 nieuwe openingswijzen voor kaders van diverse afmetingen, zoals enkele of dubbele balkondeuren met minimale drempels voor zowel naar binnen als naar buiten openende elementen.

Masterline 10

De nieuwe norm in passiefbouw

De Masterline 10 ramen werden ontwikkeld voor al wie passiefbouw overweegt. Masterline 10 is een hoogisolerende raamreeks zonder compromissen. Dit nieuwe systeem brengt het beste van alle werelden samen: onbeperkte ontwerpvrijheid in combinatie met ultiem comfort en optimale isolatiewaarden.  De ramen worden geleverd met een passiefhuiscertificaat!

Masterline 10 is beschikbaar in de stijluitvoeringen Functioneel, Renaissance en Deco.

 

 

 VLIESGEVELS

 CW 50

CW 50 is een transparant en esthetisch vliesgevelsysteem met een uitgebreid aanbod van profielen waarmee alle mogelijke 3Dconstructies zijn te maken. Esthetisch zijn er zeer veel varianten voor zowel     de binnen- als buitenzijde. Het systeem kan uitgevoerd worden in verschillende isolatieniveaus. Een brandwerende uitvoering van 60 minuten WBDBO is eveneens mogelijk.

 

CW 60

Het CW 60 vliesgevelsysteem is een robuuste vliesgevel die zich in de praktijk volledig heeft bewezen als een betrouwbare aluminium gevel. CW 60 is geschikt om grote overspanningen op economische wijze te overbruggen. Door een speciale waterhuishouding is het gevelsysteem zowel verticaal als in hellende constructies toe te passen. Tevens voldoet het systeem hiermee aan de hoogste eisen van waterdichtheid, luchtdoorlatendheid en thermische isolatie.

 

SCHUIFSYSTEMEN

 CP130

De schuifdeur CP130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. Het schuifsysteem integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

CP130 is gebaseerd op de raam- en deurreeks CS68 en sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de schuifdeuren mogelijk maakt.

Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden, de verbeterde isolatie en de mogelijkheid tot het gebruik van dikker glas (tot 42mm met een maximaal gewicht van 300kg), voldoet CP130 aan de hoge bouweisen van hedendaagse constructies.

 

CP 155

Het esthetische schuifsysteem CP 155 voldoet aan de steeds strengere eisen op het gebied van thermische isolatie, veiligheiden bedieningsgemak. Dit robuuste schuifsysteem maakt het mogelijk grote transparante en stabiele schuifpuien te maken tot een vleugelgewicht van 250 kg voor een schuifpui en een hefschuif met een maximaal gewicht van 400 kg per deur. CP 155 voldoet aan weerstandsklasse 2 tegen inbraak.

De CP 155-HI wordt snel en moeiteloos geplaatst. De beglazing van het vaste element kan immers langs de buitenzijde worden aangebracht (monorail). Dit biedt architecten talloze ontwerpmogelijkheden, ook voor verbouwingen met moeilijk toegankelijke ruimten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: